Vaalikokous pidettiin Vaasassa 27.10.

Vaalikokous pidettiin torstaina 27.10. Vaasan kaupunginkirjastolla. Hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle uusia jäseniä: Elina Polvi (varsinainen) Paavo Kuoppa-Ahon, Sanna-Leena Knuuttila (vara) Maire Lopin ja Henry Aho (vara) Tiina Hautalan tilalle sekä eroa pyytäneen Tero Hannulan kolmivuotisen kauden loppuun yhdistyksen sihteerinä toimiva Anne Syrjälä (varsinainen). Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Tiina Lehtineva ja varapuheenjohtajana toimii jatkossa Heli Kataja.

Kokouksessa käsiteltiin lisäksi yhdistyksen toimintasuunnitelma sekä päätettiin yhdistyksen logon päivittämisestä ja ehdotettiin sääntömuutoksia, jotka käsitellään uudestaan kevätkokouksessa. Toimintasuunnitelmaan vuodelle 2017 on kirjattu mm. yhdistyksen ilmeen uudistus, kotisivujen uudistus ja oma domain (www-osoite), kevätkokouksen yhteydessä järjestettävä koulutus, kesätapahtuma sekä syksyllä yhteistyössä kirjaston ja ikääntyvien yliopiston kanssa järjestettävä kirjallisuustapahtuma, jossa PoKi on vahvasti esillä. Tapahtumaan tulee mahdollisuus myös jäsenistölle esiintyä sekä myydä tuotantoaan.

Kaiken kaikkiaan vaalikokous oli innostava tapaaminen yhdistyksen jäsenten kanssa. Intoa ja ideoita yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi jaettiin puolin ja toisin, ja erityisesti uudet jäsenkorttiedut innostivat. Etuehdotuksia saa yhdistyksen nimissä kysellä tai ehdotella suoraan joko sihteerille Annelle tai puheenjohtajalle Tiinalle.

Innostavaa loppuvuotta!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s